4Spar

Skrivet av jontz -

VN:F [1.9.16_1159]
4Spar fick 3.6 ut av 5 baserat på 57 personer

4Spar som ingår i 4Finance Group är en trygg bank som erbjuder både sparkonton och krediter, inte bara i Sverige utan även i Europa och Canada. 4Spar har vuxit så det knakar eftersom det inlånade kapitalet används till deras lukrativa utlåningsverksamhet som tenderar att stärkas ytterligare under kristider, så trots att 4Spars sparkonton inte omfattas av den statliga insättningsgarantin kan du tryggt spara hos 4Spar avsett det råder hög- eller lågkonjunktur. Inte nog med det, 4Spar ger dig även marknadens allra bästa sparränta.

Sparkonton hos 4Spar

Inlåningskonto. 4Spars inlåningskonto har en hög rörlig sparränta (betydligt högre än vad de andra bankernas fasträntekonton har), har ingen bindningstid och du kan helt fritt ta ut och sätta in pengar på inlåningskontot när du vill. Du måste ha minst 1000 kr på sparkontot och max 50 000 kr. Det här är alltså ett perfekt sparkonto för dig som vill månadsspara och samtidigt få en riktigt bra ränta.

Fasträntekonton. 4Spars fasträntekonton har en bindningstid på 3 månader, 6 månader, 1 år, 2 år och 3 år. Ju längre du binder pengarna på sparkontot desto högre ränta får du. För närvarande (2014) kan du få en fast ränta på hela 10 % om du sparar hos 4Spar.

Information om 4Spar

4Spar har inte statlig insättningsgaranti.

4Spar använder sig av BankID.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: 4Finance Group
Email: [email protected]
Telefon: 08-408 382 99
Adress: Isafjordsgatan 30 A, 164 40 Kista
Öppettider: 09:00 - 17:00

Betyg & omdömen om 4Spar

4 omdömen

Peppe, 25 september, 2014

Riktigt bra ränta men det är tråkigt att man inte för göra insättningar under bindningstiden, man får spara pengar innan man ska spara pengar.

Patricia, 2 mars, 2015

Håller med Peppe att dom har bra ränta det dåliga är att man kan bara spara upp till 50 000 kr! tjänar inte så mycket på det då om man har en rejäl summa pengar som ska sparas. En annan sak som är dåligt är att man kan inte göra uttag själv via internet, måste ringa eller mejla dom för att göra uttag.
Jag är nöjd över räntan och den grymma servicen/supporten 🙂

Hans, 20 maj, 2015

Ni skriver att 4Spar ”är en trygg bank”. Det är helt fel. Ni kan knappast ha missat att 4Spar är ett inlåningsföretag, vilket alltså ej står under Finansinspektionens tillsyn (www.fi.se). Vidare finns det inga ”trygga” banker i EU längre, eftersom vid en obeståndssituation får de enligt lag ta så mycket de behöver av spararnas pengar (dock ej ur pensionsfonder) för att täcka sin egen affärsmässiga förlust! Personligen flyttar jag nu alla ekonomiska tillgångar utanför EU. Det är helt lagligt. Bankkontoren i Sverige stänger eller slutar hantera kontanter, kontantuttagen begränsas i automaterna, beloppsgränserna sjunker och byråkratin ökar vid transfereringar inom EU. Löjlighetens gräns är passerad med råge.

jontz, 11 september, 2016

En sparbank som kan rekommenderas. Hoppas på att dem ökar sparbeloppet!

Skriv ett omdöme