Om oss

Skrivet av jontz -

Vi tänkte berätta kort om Sparkonto.nu, vilka som ligger bakom den och hur du kommer i kontakt med oss.

Sparkonto.nu – vi jämför sparräntor från de flesta svenska bankerna

Sajten är byggd för dig som vill börja spara pengar, eller redan sparar pengar men har kommit på att det kanske går att hitta sparbanker med bättre sparränta och villkor.. Här jämför du sparräntor från nästan alla banker & sparinstitut i Sverige på några klick.

Vår idé är att det ska vara simpelt för er att hitta ett sparkonto med hög sparränta. I vår sökmotor väljer man enkelt sparbelopp, spartid, om man vill ha statlig insättningsgaranti och fria uttag. Vår jämförelsemotor räknar sedan ut hur mycket pengar du har sparat efter sparperioden är över.

Vi även valt att inkludera banker vi inte har ett samarbete med eller får provision för att marknadsföra, enbart för att ge våra besökare en så fullskalig jämförelse som möjligt. Vissa banker har vi valt att inte ha med av olika skäl.

Vi som driver Sparkonto.nu

Sajten drivs och ägs av SEO Solutions. Vi som driver Sparkonto.nu har ett brinnande intresse av att hjälpa människor att jämföra tjänster och produkter på nätet. Vi valde att att öppna upp Sparkonto.nu då det saknades riktigt bra tjänster inom denna marknad.

Vi har även ett intresse för sparande och privatekonomi, vilket gör det hela lite roligare för oss när vi skriver här på Sparkonto.nu. Vi reserverar oss dock från eventuella fel, även om vi alltid strävar efter att ha korrekt och uppdaterad information.

Kontakta oss

Vi är alltid öppna för frågor & feedback. Vi är även öppna för samarbeten och annonsering.

Epost: info@seosolutions.se

Skype: jontzlar