Handelsbanken

Skrivet av jontz -

VN:F [1.9.16_1159]
Handelsbanken fick 2.0 ut av 5 baserat på 4 personer

Handelsbanken grundades redan år 1871 och är verksam i hela 24 länder, varav de har ett rikstäckande kontorsnät i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Nederländerna. Det är en stabil bank med god lönsamhet som riktar sig till både privatpersoner och företag och är en komplett bank som har alla banktjänster du kan tänka dig.

Flest nöjda kunder

2011, 2012 och 2013 fick Handelsbanken priser för ”bäst service” och utsågs till Sveriges småföretagsbank och Årets affärsbank av Finansbarometern, samt hade mest nöjda kunder enligt Svenskt kvalitetsindex. Det visar tydligt att Handelsbanken är en av Sveriges bästa fullsortimentsbanker.

Sparkonton hos Handelsbanken

Handelsbanken har fyra olika sorters sparkonton: e-kapitalkonto, placeringskonto, bunden placering och framtidskonto. Framtidskontot är det sparkonto som ger högst ränta men dessvärre är den lägre än vad de flesta banker har, som du ser till höger på den här sidan. Sparkonto.se anser därför att Handelsbanken är en utmärkt bank när det gäller det mesta utom när det handlar om sparande på sparkonton.

Handelsbanken Framtidskonto

  • Aktuell sparränta: 0.2% (fast ränta)
  • Minsta spartid: 1 år
  • Sparbelopp: 0 - 1000000 kr
  • Fria uttag: 0

Information om Handelsbanken

Handelsbanken har statlig insättningsgaranti.

Handelsbanken använder sig av BankID.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: Handelsbanken AB
Email:
Telefon: 0771-59 60 60
Adress:
Öppettider:

Betyg & omdömen om Handelsbanken

1 omdömen

Melinda I O., 6 mars, 2015

Jag använder några av Handelsbankens tjänster och skulle gärna vilja öppna ett sparkonto bara för att deras kundtjänst är riktigt bra men deras ränta är så låg (0,15%). Jag hoppas att de kommer höja räntan inom snar framtid, annars får jag hitta en annan bank som har högre ränta.

Skriv ett omdöme