Swedbank

Skrivet av jontz -

VN:F [1.9.16_1159]
Swedbank fick 3.1 ut av 5 baserat på 10 personer

Swedbank är en riktig bankjätte som har sina rötter i de gamla svenska sparbankerna. Idag är banken även etablerad i de baltiska länderna och har sammanlagt 8 miljoner privatkunder och över 800 000 företagskunder, vilket inte är så dåligt. Swedbank är en fullskalig bank som har alla banktjänster du som privatperson och företagare behöver.

Spara hos Swedbank

Swedbank har en mängd olika sparkonton: fasträntekonto, framtidskonto, e-sparkonto, sparkapitalkonto, HSB Bosparkonto samt ett antal vanliga bankkonton. Högst sparränta får du på Swedbanks Fasträntekonto, men vi på sparkonto.nu har fortfarande en sak att önska av Swedbanks sparkonton: en högre ränta! Swedbanks 5-åriga fasträntekonto är det sparkonto som för närvarande ger sämst sparränta av alla 5-åriga fasträntekonton.

Swedbank Fasträntekonto 1 år

  • Aktuell sparränta: 0.46% (fast ränta)
  • Minsta spartid: 1 år
  • Sparbelopp: 5000 - 20000000 kr
  • Fria uttag: 0

Information om Swedbank

Swedbank har statlig insättningsgaranti.

Swedbank använder sig av BankID.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: Swedbank AB
Email: info@swedbank.se
Telefon: 0771-22 11 22
Adress:
Öppettider: 07:00 - 23:00

Betyg & omdömen om Swedbank

3 omdömen

G22, 11 september, 2014

Jag valde att öppna ett sparkonto hos Swedbank eftersom jag har ett lönekonto hos dom. Jag skulle inte rekommendera att öppna ett sparkonto hos Swedbank, men jag gjorde det för att känns tryggt och säkert att spara i en och samma bank som jag har använt i flera år.

Design F, 10 december, 2014

Varför har inte Swedbank ordnat en app istället för att använda sig av deras mobilsajt?
Och varför ska Swedbank och alla andra stora banker ha så höga avgifter, känns lite meningslöst att fortsätta att spara pengar hos dem när man ändå inte går i vinst.

Gunnar Skoglund, 5 september, 2023

Det är våra pengar ni bl.a förvaltar. Då måste man kunna nå er på tel! För långa väntetider, bortkoppling och trista och besvärliga val. Skyll inte på bedrägerier och säkerhetsskäl, det är er skyldighet att se till att vi enkelt kan kommumicera.

Skriv ett omdöme