Swespar

Skrivet av jontz -

VN:F [1.9.16_1159]
Swespar fick 3.2 ut av 5 baserat på 62 personer

Swespar är ett 10 år gammalt inlåningsbolag som erbjuder sparkonton med ovanligt hög sparränta.  Bolaget ägs av JT Family Holding OY som även ligger bakom Ferratum Groups mycket lönsamma utlåningsverksamhet, vilket gör Swespar till ett tryggt företag trots att de inte omfattas av den statliga insättningsgarantin. Om du vill öppna ett sparkonto hos Swespar är det lätt gjort eftersom du kan signera ditt avtal med e-leg.

Inlåningskonto

Swespars inlåningskonto är ett perfekt sparkonto för dig som vill kunna sätta in och ta ut pengar precis när du vill men som ändå vill få en sparränta som är betydligt högre än vad storbankernas fasträntekonton ger dig. Det är också ett perfekt sparkonto för dig som vill månadsspara upp till 50 000 kr som är det högsta belopp du får ha på kontot. Det minsta beloppet är på endast 1 kr.

Fasträntekonton

Swespar har fasträntekonton med fem olika bindningstider: 3 mån, 6 mån, 1 år, 2 år och 3 år. Naturligtvis får du högst sparränta om du binder pengarna på sparkontot i 3 år, men för närvarande får du hela 7 % i sparränta (juli 2014) även om du bara binder pengarna i 3 mån.

Information om Swespar

Swespar har inte statlig insättningsgaranti.

Swespar använder sig av BankID.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn: Swespar AB
Email: kundtjanst@swespar.se
Telefon: 0771-119 119
Adress: Wennerbergsgatan 10, 112 58 Stockholm, Sverige
Öppettider: 09:00 - 17:00

Betyg & omdömen om Swespar

1 omdömen

Marie Frank, 11 september, 2019

Hej på er! Vilken ränta gäller? Jag har ett sparkonto ”löpande” hos er. Min ränta på det kontot är 6,1%, men på er hemsida står det 6,6%. Undrar även över de andra räntesatserna som står angivet på sida!? Återkom med svar på min mail-adress. Vänligen Marie Frank

Skriv ett omdöme