Sparkonto.nu – för en bättre ekonomi

Skrivet av jontz -

Som du säkert redan har sett är sparkonto.nu så mycket mer än bara en jämförelsesajt inom sparande och sparränta. Vårt huvudsyfte är förvisso att du enkelt ska kunna hitta de sparkonton som ger dig den allra högsta sparräntan men vi nöjer oss inte med det. Nej, vi ger dig också massor av tips som förbättrar din privatekonomi och för varje månad som går kommer våra råd och tips bara bli fler och fler. Vårt mål är att bli en av Sveriges absolut bästa spar- och privatekonomisajter och vi tycker att vi redan är på god väg att bli det. Det finns ju knappt någon annan riktigt vettig privatekonomisajt där man även enkelt kan jämföra olika bankers sparkonton och sparräntor, eller har vi fel?

Förändra ditt liv med våra spartips

För att det ska vara enkelt för dig att navigera här på sparkonto.nu har vi valt att lägga våra tips under olika rubriker som du hittar i menyn ovan. Under rubriken Sparkonton hittar du all info du behöver om olika sparkonton och under spara pengar får du mer djupgående information om hur du bör spara pengar med hänsyn till dina mål. Det är nämligen inte alls samma sak att spara till barn som att spara till bostad eller pensionsspara. Ibland kan det till och med vara bättre att placera sina pengar i fonder via ett investeringssparkonto än på ett vanligt sparkonto. Allt beror på situation.

På sparkonto.nu får du även utförligt veta hur insättningsgarantin fungerar, får djupgående information om vad styrränta och reporänta (som också påverkar din ekonomi) är, hur inflationen påverkar din privatekonomi och hur ränta på ränta egentligen fungerar. Inte nog med det, tids nog kommer vi även att överösa dig med hundratals spartips som du kan använda dig av när du vill dra ner på dina utgifter så att du kan spara ännu mer pengar.

Vi gör alltså allt för att du och din plånbok ska må bättre och om du återvänder hit igen kommer du förmodligen hitta en massa nya fina spartips och vettig info som gör din privatekonomi ännu bättre. Vi kommer nämligen fortsätta att växa.

Välkommen åter!